Γιώργος Πρίντεζης για Σλούκα: “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι”

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό είχε τεράστιο αντίκτυπο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού οι «πράσινοι» απέκτησαν τον παίκτη που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας με τον Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου.

Στο περιθώριο του Stoiximan Aegeanball Festival, ο άλλοτε συμπαίκτης του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, Γιώργος Πρίνετζης αναφέρθηκε στην απόφαση του Έλληνα γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι μεγάλος, παίρνει τις δικές του αποφάσεις, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια…

Ο καθένας σκέφτεται και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως πιστεύει καλύτερα για εκείνον, την οικογένειά του, τον εγωισμό του και αυτά που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει…

Ο Κώστας πήρε μια απόφαση που σκέφτηκε και συζήτησε με την οικογένειά του… Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει πως είναι καλύτερο για εκείνον.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού να πάρει τον Σλούκα βοηθάει πολύ, και στον ελληνικό κορμό και αγωνιστικά και ουσιαστικά αφού η ομάδα απέκτησε έναν παίκτη-νικητή, με πολλές συμμετοχές σε Final Four».