Γιώργος Κύρτσος: Δεύτερο χτύπημα προς την κυβέρνηση από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ

Σε αντιπολιτευτική διάθεση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος μετά τη χθεσινή διαφοροποίησή του σε σχέση με την αστυνομία πανεπιστημίων, σήμερα με νέα παρέμβασή του σχολιάζει αρνητικά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τις προβλέψεις του.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολιάζει δεικτικά για το ΥΠΟΙΚ ότι «το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης κάνει συνήθως υπερβολικά αισιόδοξες εκτιμήσεις που διαψεύδονται στην πράξη».

Μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας στο «Star Κεντρικής Ελλάδας» αναφέρθηκε ειδικά στις απανωτές λάθος κυβερνητικές προβλέψεις για τη μείωση του ΑΕΠ το 2020 σημειώνοντας ότι «ξεκινήσαμε με μείωση 2% πήγε στο 4% στο 6% στο 8% και φαίνεται ότι κλείσαμε στο μείον 10 με 10,5%».

«Υπάρχει τεράστια ανάγκη να είμαστε ρεαλιστές και αξιόπιστοι», πρόσθεσε ο ίδιος υπονοώντας την αναξιοπιστία της κυβέρνησης στην οικονομία. Συνέχισε με σαφείς αιχμές για τα μέτρα που λαμβάνονται στην οικονομία τονίζοντας ότι «η σωστή πρόγνωση έχει τεράστια σημασία γιατί οδηγεί στα αναγκαία μέτρα».