Γιατί ο έρωτας είναι καλύτερος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Σεξ σε Ξενοδοχείο

Ο έρωτας είναι καλός όπου και να γίνεται, όμως όταν γίνεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου… είναι ακόμα καλύτερος. Ποιος είναι άραγε ο λόγος που συμβαίνει αυτό; 

Εχεις παρατηρήσει πόσο καλύτερο είναι το σεξ τώρα το καλοκαίρι; Κάτι γίνεται όταν είμαστε διακοπές και η επιθυμία μας για ερωτική επαφή εκτοξεύεται!

Η αίσθηση του να ξαπλώνεις μετά το μπάνιο στα φρεσκοπλυμενα (ελπίζουμε) λευκά σεντόνια του ξενοδοχείου πλάι στον καλό ή την καλή σου δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Τελικά όμως γιατί το σεξ είναι καλύτερο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου;

Σύμφωνα με έρευνα του Hotel Tonight, ένας από τους λόγους είναι ότι το δωμάτιο του ξενοδοχείου αποτελεί κάτι νέο και διαφορετικό που εξιτάρει τα ζευγάρια και τα κάνει να έχουν περισσότερη όρεξη για ερωτική επαφή.

Μια άλλη έρευνα, σύμφωνα με την HuffPost, έδειξε ότι υπάρχει αύξηση της ντοπαμίνης, ένα χημικό που μεταφέρει την ευχαρίστηση στον εγκέφαλο, κατά τη διάρκεια του σεξ σε ξενοδοχείο.

Ένας ακόμα λόγος είναι ότι όταν βρισκόμαστε σε ξενοδοχείο συνήθως είμαστε σε διακοπές, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε πιο χαλαροί, ξεκούραστοι και λιγότερο πιεσμένοι, γεγονός που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη όρεξη για ερωτική επαφή και περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρα.