Γιάννης Λεβεντάκης: H μάχη του εφοπλιστή-εθελοντή στο πλευρό των πυροσβεστών και του κόσμου- Τα δημόσια ευχαριστώ (εικόνες)

Το δυναμικό παρών τους, έδωσαν ο Γιάννης Λεβεντάκης, και οι συνεργάτες του, από την πρώτη στιγμή, σε όλα τα μέτωπα της φωτιάς, στην Αθήνα αλλά και την Εύβοια, που μας έκαναν, να βιώσουμε ανατριχιαστικές στιγμές.

Ο εφοπλιστής, που θα μπορούσε να παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις, από τον καναπέ του σπιτιού του, από το πρώτο κιόλας άκουσμα, της πύρινης λαίλαπας στη Βαρυμπόμπη και στις γύρω περιοχές, επιστράτευσε, την ομάδα του και συνεργάτες, και έφυγαν αυτομάτως, για τα πύρινα μέτωπα, για να βοηθήσουν, με όποιον τρόπο μπορούσανε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μέσα από τα social media, και τα δημόσια ευχαριστώ του κόσμου, που «πλημμύρισαν» τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιάννης Λεβεντάκης, εξόπλισε πολλά βαν της εταιρίας τους, μεταφέροντας, τρόφιμα,νερό, και είδη πρώτης ανάγκης, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές, που έδιναν μάχη ζωής, για να βοηθήσουν τον κόσμο.

Ο γνωστός εφοπλιστής, αν και δεν του αρέσει να διατυμπανίζει τα όσα κάνει, παραμένοντας αφανής ήρωας, σε ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο, που κάνει χρόνια τώρα, όντας στο πλευρό, όσων των έχουν ανάγκη, γεμίζοντας τη ψυχή του, και μοιράζοντας απλόχερα την αγάπη του, συγκινείται πραγματικά, όταν ο κόσμος, του ανταποδίδει δημόσια το ευχαριστώ.

Ο ίδιος, αψηφώντας κάθε κίνδυνο, μαζί με την ομάδα του, βρέθηκαν στα σημεία της φωτιάς, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Εύβοια, δίνοντας τη δική τους μάχη αγάπης, προς τον συνάνθρωπο.