Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα υπάρχουν και κακές νύχτες»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μια κακή νύχτα ήταν η χθεσινή για τους Μπακς, που γνώρισαν την συντριβή από τους Γκρίζλις με περισσότερους από 40 πόντους, όπως τη σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας άσος ανέφερε ότι απλώς ήταν ένα κακό βράδυ, παραδέχθηκε ότι υπάρχει έλλειψη ενέργειας στα «ελάφια» και υπογράμμισε την μεγάλη σημασία που έχει για την ομάδα του να προετοιμαστεί για το επόμενο της παιχνίδι, αυτό με την Γιούτα σε δύο ημέρες.

«Δεν το συζητάμε, πάμε στο επόμενο. Θα υπάρχουν κακές νύχτες, θα υπάρχουν καλές νύχτες και αυτό κάνει τις καλές νύχτες, ακόμα καλύτερες. Όταν αντιμετωπίζεις αντιξοότητες μετράει το πως θα βγεις απ’ αυτές. Ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το ΝΒΑ, θα έχουμε βράδια που δεν θα παίξουμε καλά. Η ενέργεια μπορεί να είναι χαμηλή, πρέπει να πας στο επόμενο. Νομίζω παίζουμε με τη Γιούτα σε δύο ημέρες στο σπίτι μας, πρέπει να προετοιμαστούμε», ανέφερε ο Γιάννης και πρόσθεσε στην αναφορά που έκανε για το τι έπαιξε ρόλο στο ματς με τους Γκρίζλις.

«Όχι, παίζουν καλά, έβαλαν σουτ, έτρεξαν, ο ρυθμός τους ήταν εξαιρετικά γρήγορος. Έπαιξαν καλό μπάσκετ, είναι μία καλή ομάδα, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια και απόψε έκαναν ένα καλό παιχνίδι», τόνισε και κατέληξε για τα κακά ποσοστά που είχαν οι Μπακς.

«Δεν ξέρω, πρέπει να το δω το ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε… Δεν είμαι ο κόουτς, πρέπει να δω το ματς, για να καταλάβω τι έγινε. Αλλά αυτή τη στιγμή ξέρω ότι εμείς ήμασταν άστοχοι, ενώ αυτοί έβαζαν τα σουτ, είχαν καλύτερο ρυθμό από εμάς, πιο γρήγοροι, έβαλαν εύκολα καλάθια. Αυτό μπορώ να πω αυτή τη στιγμή», κατέληξε.