Γιαννάκος για τον πατέρα που ξέχασε το βρέφος στο αμάξι: «Το αυτοκίνητο είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν είδε το βρέφος»

Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω στο βρέφος για να το σώσουν, όμως δυστυχώς το 5,5 μηνών μωρό δεν τα κατάφερε.

Διαψεύδει τα περί απόπειρας αυτοκτονίας του πατέρα

Για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Άρτα και το βρέφος που πέθανε στο αυτοκίνητο όπου το είχε ξεχάσει ο πατέρας του μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/5) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. «Το παιδί πήγε στο νοσοκομείο νεκρό, οι γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε και διέψευσε τα όσα ακούγονται περί απόπειρας αυτοκτονίας του πατέρα.

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους» επισήμανε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία» και σημείωσε πως το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το παιδί «ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε».

«Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω στο παιδί»

«Το παιδί έφτασε στις τρεις παρά πέντε στο νοσοκομείο με τους γονείς του που το μετέφεραν νεκρό στα Επείγοντα. Επειδή είναι η ώρα που αλλάζει η βάρδια έμειναν πίσω όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που σχολούσαν και έπεσαν πάνω στο παιδί. Έκαναν πολλά παραπάνω από όσα επιβάλλει το πρωτόκολλο. Δυστυχώς, δεν στάθηκαν τυχεροί. Υπάρχει πολύ μεγάλη θλίψη στο προσωπικό του νοσοκομείου για αυτή την τραγωδία» είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Συγκεντρώθηκαν πολλοί συγγενείς στο νοσοκομείο και υπήρχε ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ τους, βοήθησε πολύ η Αστυνομία για να μην έχουμε επεισόδια. Οι δύο γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έχουν ψυχιατρική υποστήριξη. Ο πατέρας φρουρείται από χτες το απόγευμα γιατί είναι κατηγορούμενος» τόνισε και διέψευσε τα όσα έχουν ακουστεί για απόπειρα αυτοκτονίας από την πλευρά του.