Γερμανία: Ναζιστική τελετή με πυρσούς και βηματισμό SS στον αποχαιρετισμό της Α.Μέρκελ: “Some things never change”… (βίντεο)

Α.Μέρκελ

Κάποτε ο Ο.Τσόρτσιλ είχε πει ότι: «Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια έστω και αν δεν υπάρχει εμφανής αιτία. Ξέρουν αυτοί..».

Η ρήση αυτή ήρθε στο μυαλό όσων παρακολούθησαν σήμερα το ναζιστικού τύπου “farewell” (ελληνιστί «αποχαιρετισμό») στην καγκελάριο Α,Μέρκελ, τον δεύτερο Γερμανό πολίτη που έβλαψε περισσότερο την Ελλάδα, μετά τον Α.Χίτλερ

(πολλοί ισχυρίζονται -και αρκετά τεκμηριωμένα- ότι η Α.Μέρκελ σε οικονομικό επίπεδο προκάλεσε μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα από τον Α.Χίτλερ).

Ο αντισυνταγματάρχης Σβεν Χόμαν με το χαρακτηριστικό τευτονικό κράνος που όλη η ανθρωπότητα θυμάται ως το σήμα κατατεθέν του ναζισμού έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της μεγάλης εκδήλωσης με στρατιώτες σε ειδικούς σχηματισμούς και αναμμένους πυρσούς.

Ένα ακόμα τευτονικό τελετουργικό που συνοδεύθηκε από ύμνους αντίστοιχους με τα ναζιστικά εμβατήρια.

Οι σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί, από το 10′ μέχρι το 20′, είναι απ’ευθείας βγαλμένες μέσα από τις νυκτερινές τελετές του ναζιστικού κόμματος, που με την σειρά τους είχαν αναδείξει τα παγανιστικά τευτονικά τελετουργικά. 

Ποιος είπε ότι οι Γερμανοί αλλάζουν; “Some things never change” (η κεντρική φωτό είναι του Der Spiegel που «καυτηρίαζε» την πολιτική εξόντωσης της Μέρκελ κατά της Ελλάδος).