Η “Γαλάζια Λίμνη” της Ελλάδας βρίσκεται στη Χαλκιδική!

Δρένια: Έξι νησιά ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο πόδι της Χαλκιδικής που “συνθέτουν” εξωτικές εικόνες…

Για όσους δεν τα ξέρουν, πρόκειται για μια συστάδα έξι νησιών που σχηματίζουν μια πανέμορφη εξωτική αγκαλιά και βρίσκονται ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής. Το δεύτερο όνομα τους, είναι Γαϊδουρονήσια και βρίσκονται απέναντι από την Ουρανούπολη, αναφέρει το news247.gr.

Τα νερά έχουν απίστευτα χρώματα, σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου και τιρκουάζ και είναι ρηχά και φιλικά για κολύμπι. Τα δύο μικρότερα νησάκια διαθέτουν δικές τους, “ιδιωτικές” παραλίες και βράχια που εξασφαλίζουν την απαραίτητη σκιά για τον επισκέπτη.  Όλα τα νησάκια μαζί δημιουργούν μια μεγάλη “γαλάζια λίμνη” που μαγεύει και είναι σπάνιας φυσικής ομορφιάς.

Απολαύστε την πτήση, υπεύθυνος για την οποία είναι και πάλι ο John Hannity με το drone του:

Τα νησάκια Δρένια μπορείτε να επισκεφτείτε με το δικό σας σκάφος από την Ουρανούπολη. Εάν δεν έχετε σκάφος μπορείτε να επιβιβαστείτε στα καραβάκια που υπάρχουν στο λιμάνι του παραθαλάσσιου χωριού και σε περίπου 15 λεπτά θα είστε στο μεγάλο νησάκι. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται στην Ουρανούπολη μόνο και μόνο για να επισκεφτούν τα νησάκια Δρένια.