ΓΑΔΑ: Πάνω από 8,5 ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Για 8,5 ώρες παρέμεινε στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου και κλήθηκε να δώσει κατάθεση και να απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις αναφορικά με τα όσα συνέβησαν την ημέρα του θανάτου της έξι μηνών ανιψιάς της, Ίριδας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουνίου, βρέθηκε ενώπιον των έμπειρων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών οι οποίοι της έκαναν καταιγισμό ερωτήσεων

και της ζήτησαν να περιγράψει με πάσα λεπτομέρεια όσα διαδραματίστηκαν την μοιραία για τη ζωή της μικρής Ίριδας μέρα, κυρίως δε για τη στιγμή που εκείνη εντόπισε νεκρό το έξι μηνών βρέφος.

Παράλληλα ρωτήθηκε προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και το ΕΚΑΒ, μετά τον θάνατο της Ίριδας, όπως επίσης και για την σχέση που είχαν εκείνο το χρονικό διάστημα, η αδερφή της με τον γαμπρό της, αλλά και για τις κατά καιρούς εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, όλες αυτές τις ώρες υπέβαλλαν στην Δήμητρα Πισπιρίγκου στοχευμένες ερωτήσεις

προκειμένου να διαλευκάνουν της συνθήκες θανάτου τόσο της Ίριδας όσο και της Μαλένας, όσο και τις αντιδράσεις της αδελφής της και μητέρας των παιδιών.