Φρίκη στην Κωνσταντινούπολη: Τρύπησε τις σιλικόνες στο στήθος της πρώην του

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ντουρσούν, ο οποίος βοήθησε τη σύζυγό του να βάλει εμφυτεύματα στο στήθος, όταν ήταν παντρεμένοι, έσκασε τη σιλικόνι της με ένα αιχμηρό αντικείμενο για να την εκδικηθεί όταν χώρισαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να μεγαλώνει από κοινού τα τρία παιδιά του. Μια μέρα όμως η Ελίφ (41 ετών) έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα στον πρώην σύζυγό της Ντουρσούν (42 ετών) ζητώντας του να μην την ξαναενοχλήσει. “Έχω εραστή. Μη μου τηλεφωνείς. Κάποιος άλλος αγγίζει τώρα τα στήθη που έφτιαξες” ανέφερε στο μήνυμά της, προκαλώντας την αντίδραση του πρώην συζύγου της.

Ο Ντουρσούν την επόμενη ημέρα στήθηκε κάτω από την πολυκατοικία όπου έμενε η πρώην σύζυγός του και αφού την είδε να επιστρέφει από τη δουλειά, της έκλεισε το στόμα και τη μετέφερε στο εσωτερικό της οικίας της. Τότε έμπηξε ένα αιχμηρό αντικείμενο στα στήθη της, σπάζοντας έτσι τις σιλικόνες της! Το θύμα κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 για βοήθεια και μεταφέρθηκε για περίθαλψη στο νοσοκομείο. Η ίδια υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της αφού πήρε εξιτήριο.

Ο Ντουρσούν, ο οποίος συνελήφθη, ομολόγησε ότι έσπασε τη σιλικόνη στο στήθος της πρώην συζύγου του. Ισχυρίστηκε ότι το έκανε επειδή η πρώην σύζυγός του του έστελνε προκλητικά μηνύματα όπως “κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος μου”. Συνελήφθη για “σωματική βλάβη” και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.