Φονικό στην Κάτω Αχαΐα: «Ήταν ατάραχος, τον είδα…» λένε μάρτυρες

Λίγη ώρα μετά το στυγερό έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα, μια γειτόνισσα που άκουσε τον καβγά, έντρομη κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εκείνη ώρα, ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο.

‘Ενας νεαρός που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει είπε: «Ηταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα».

Στην Κάτω Αχαΐα έφθασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ακόμη και η ομάδα ΟΠΚΕ. Η ΕΛΑΣ συνέλεξε άμεσα πληροφορίες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και πέρασε χειροπέδες στον δράστη!

Οι κάμερες

Μέσα από κάμερες είδαν τις κινήσεις του, αφού αυτές που διέθετε το παρακείμενο Δημοτικό Σχολείο δεν είχαν καταγράψει κάτι, όμως λίγα μέτρα μετά, κάποια άλλη έδειξε τον φονιά να περπατά και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Αμέσως μετά, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε στη διάρκεια της πράξης, με σημάδια από αίμα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία- που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα.

Η ομολογία

Ο ίδιος όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά υπέδειξε και στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι -σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος
Η ΕΛΑΣ έλαβε μέτρα από την πρώτη στιγμή, φοβούμενη ακόμη και το ενδεχόμενο βεντέτας.