Φήμες για μεταγραφή-έκπληξη στους ΑΝΕΛ! Τι απαντά ο «πρωταγωνιστής»

Πληροφορίες που μεταφέρει το iefimerida.gr κάνουν λόγο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει προσχώρηση βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. 

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είναι προς… μετεγγραφή είναι πέντε: Ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος όμως φαίνεται να οδεύει προς το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσχωρεί σε καμία ΚΟ, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος οι οποίοι αμφότεροι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΛ και απομένει ο προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρης Κουκούτσης.

Ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε γι’ αυτό μιλώντας στο OPEN και δεν φάνηκε να το αποκλείει.

 «Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά. Τον ξέρω από το 1981 όταν ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από την Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο».

Λίγο αργότερα ο κ. Κουκούτσης μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Δεν πρόκειται να ενταχθώ σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα. Εγώ θα απέχω από την κεντρική πολιτική σκηνή. Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας. Τον Πάνο Καμμένο τον γνωρίζω από την δεκαετία του ’80. Δεν με έχει προσεγγίσει για να μου προτείνει ένταξη στους ΑΝΕΛ». 

usay.gr