Φαίδων Βόβολης: Η Δικαίωση του Καρδιολόγου – Αναγνωρισμένοι επιστήμονες επικυρώνουν όσα λέει ο Έλληνας Ιατρός

Δικαιωμένος από τα όσα ειπώθηκαν στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο για τον κορωναϊό αισθάνεται δικαιολογημένα ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, ο πρώτος εν Ελλάδι γιατρός που μας άνοιξε τα μάτια για το επίπεδο της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου ιού.

Στο ποστ που ανέβασε μετά το πέρας του Συνεδρίου, ο γνωστός καρδιολόγος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολιτική δίωξη που του άσκησε ο ΙΣΑ επειδή τα λεγόμενά του από τον περασμένο Μάρτιο ήρθαν σε ευθεία σύγκρουση με τις εντολές και τις οδηγίες των «ειδικών» της κυβέρνησης, που περιόρισε τις ελευθερίες των πολιτών και εξανάγκασε τα παιδιά μας στη μασκοφορία. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, άλλωστε, περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία που στήριξε την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές και φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραπομπή Βόβολη στο πειθαρχικό.

Εκεί, όπως επισημαίνει το flogasport.gr ο Φαίδων Βόβολης δεν πρόκειται να πάρει πίσω τίποτε από αυτά που έχει πει, ιδίως από τη στιγμή που «επικυρώθηκαν» κιόλας στο διεπιστημονικό συνέδριο σχεδόν απ’ όλους τους διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες-ομιλητές, Έλληνες και ξένους.

Μία γεύση απ’ όσα θα υποστηρίξει στο πειθαρχικό όργανο του ΙΣΑ ο Φαίδων Βόβολης, ήταν το σημερινό του ποστ:

Α Π Ο Λ Υ Τ Η Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η !

Dr.Bakhdi
Dr.Giulio Tarro
Dr.Stefano Montanari
Dr.Pasquale Bacco
Dr.Hoffman
Και πολλοί πολλοί άλλοι Έλληνες και αλλοδαποί ιατροί.

Βρείτε παρακαλώ τα βιντεο με την επιστημονική τους τεκμηρίωση για ότι συμβαίνει…

Είναι ξεκάθαροι.

Επιβεβαίωσαν στο διαδικτυακό συνέδριο (ορισμένοι όπως ο Tarro και ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ),ότι λέω εγώ και εκατοντάδες άλλοι ιατροί στην Ελλάδα.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ένας όμως ΔΙΩΚΕΤΑΙ πειθαρχικά,προφανώς διότι μαζεύτηκε πολύς κόσμος τριγύρω του.

Διότι δεν τους ενοχλεί τι λες,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΣΕ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ…

Εσάς φοβούνται λοιπόν..

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για τις εκδηλώσεις ΑΓΑΠΗΣ…

Είναι ελάχιστο ότι κι αν πω…