Φαίδων Βόβολης – Ελεύθεροι Ξανά: Αναλαμβάνει Δράση κατά της Ανεργίας

Η νέα πολιτική Κίνηση του ιατρού Φαίδωνα Βόβολη, “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ”, αναλαμβάνει δράση κατά της ανεργίας.

Μέσα από κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων που θα απευθύνονται σε ανέργους και θα μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει, θα δίνονται συμβουλές σωστής δόμησης βιογραφικού καθώς και μηχανισμοί αναζήτησης εργασίας.

Ο κ. Βόβολης σχολίασε την δράση αυτή λέγοντας: «Η ανεργία σε όλες τις ηλικίες θα είναι στο στόχαστρό μας. Στόχος μας να μειώσουμε όσο το δυνατόν το φάσμα αυτής και να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν ένα βασικό αγαθό: την εργασία».

Ο κ. Βόβολης διαθέτοντας στην ομάδα του αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό, προχωρά σε πράξεις-δράσεις, που θα διευκολύνουν τους ανέργους στο δύσκολο έργο αναζήτησης εργασίας.

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση στην Σελίδα στο facebook αναφέρει τα εξής:

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο βουλευτής της νυν Κυβέρνησης τόνισε πως οι άνεργοι δεν δομούν σωστά βιογραφικό και δεν αναζητούν σωστά εργασία. Τα βήματα όμως αυτά, απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις, τεχνικές και εργαλεία. Και ΕΚΕΙ ακριβώς θα βοηθήσουμε.
Οραματιζόμαστε έναν κόσμο με δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, και σεβασμό. Έναν κόσμο με έμφαση στον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Η Ελλάδα θα ΣΤΑΘΕΙ στα “πόδια της”. Ο κάθε πολίτης στις δυνάμεις του.
Θα “χτυπήσουμε” την ανεργία με όλες μας τις δυνάμεις.
Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ διοργανώνουμε κύκλους ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακών σεμιναρίων για την ΣΤΗΡΙΞΗ των ανέργων συμπολιτών μας.
1ο Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο:
“ΔΟΜΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Ι)”.
Τετάρτη 09/09/2020 18.00-19.00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους, με αποστολή e mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση kinisi.eleutheronpoliton@gmail.com
Το όραμά μας… θα το κάνουμε ΠΡΑΞΗ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ