Φαίδων Βόβολης: Χάκαραν τον λογαριασμό του στο facebook – Ο διάσημος καρδιολόγος ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο διάσημος καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, επικεφαλής της παράταξης «Ελεύθεροι Ξανά», διέλυσε το κατεστημένο σε σχέση με τον κορονοϊό, ενημερώνοντας τον κόσμο με την “γλώσσα” της αλήθειας με αποτέλεσμα εκτός από τους χιλιάδες υποστηρικτές να αποκτήσει και εχθρούς σε όλα τα επίπεδα με πρώτο και καλύτερο το ιατρικο/πολιτικό σύστημα.

Ο Φαίδων Βόβολης το βράδυ της Δευτέρας τάραξε πάλι το διαδίκτυο με ένα ποστ του σε ένα από τα 4 προφίλ του στο facebook που απαρτίζεται από χιλιάδες φίλους και ακόλουθους αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκε επίθεση από χάκερς οι οποίοι έστελναν μηνύματα χτυπώντας τις πολυάριθμες ομάδες του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του γιατρού που με ένα του ποστ όπως θα δείτε παίρνει μέσα σε πολύ λίγα λεπτά χιλιάδες likes.

Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους hackers που σήμερα μου ‘χάκαραν’ τον λογαριασμο f/b!

Αναγνωρίζω τις ανησυχίες των εντολέων τους και θέλω να τους ευχαριστήσω που μας επιβεβαιώνουν πως οδεύουμε ορθά.

Οι 1 εκατομμύριο προβολές στο βίντεό μας έχουν ενοχλήσει, πυροδότησαν αυτούς και φαίνεται πια…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει σαφώς.
Την υπερασπιζόμαστε σθεναρά.

Εισήλθαν λοιπον στο προφίλ μου προσπαθώντας να στείλουν μνμ αντ εμού και χτυπώντας τις ομάδες μου.

Συμπάσχω για την ανησυχία τους.
Απο την στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν να διαλύσουν τη χώρα μας, εμείς ταχθήκαμε απέναντι και θα προστατεύσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Θέλω να είναι βέβαιοι πως θα την κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά.

Αυτός είναι και ο λόγος που κινηθήκαμε ΚΑΙ πολιτικά.
Αντιπολίτευση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να βγάλουμε αποτέλεσμα με τις λαίλαπες.
Και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος είναι όχι να μπουμε στη βουλή ,αλλά να’βάλουμε χέρι’ στην κληροδοτική ασυδοσία εξουσίας και στην υποτέλεια κάποιων.

Ως τότε ας χρησιμοποιήσουν όσα τρολ,hackers,υποτελείς,βολεμένους και ‘γκόρτσους‘ του συστήματος βρουν για να μας ανακόψουν.

Δίνουμε ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΗΣ για το μέλλον της χώρας.

ΔΕΝ θα θυσιάσουμε τις ζωές μας και των παιδιών μας για χάρη μιας προσυνεννοημένης παγκοσμιοποίησης και των κολαούζων της!

Επίσης τους Έλληνες θα τους κρατήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και καθόλου φοβισμένους…

Να είστε βέβαιοι…

—————————————————–
Το Difer Digital Media από την πρώτη στιγμή στήριξε και στηρίζει την κάθε δράση του αγαπημένου καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη γιατί σταθερά κατά την άποψη μας είναι ο Έλληνας Ιατρός που τιμάει στο έπακρο τον όρκο του Ιπποκράτη υπηρετώντας πάντα τον ΑΝΘΡΩΠΟ πηγαίνοντας παράλληλα κόντρα στο Σύστημα. 
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕ ΕΛΛΗΝΑ.. ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ..