Εύβοια: Μητέρα κατήγγειλε πως 30χρονος βίασε την 13χρονη κόρη της

Αντιμέτωποι με μια σοκαριστική καταγγελία ήρθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας τις προηγούμενες ημέρες, όταν μητέρα κατήγγειλε πως η 13χρονη κόρη της βιάστηκε από έναν 30χρονο άνδρα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο διάστημα από 20 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου, περίοδο που η ανήλικη συνομιλούσε με τον 30χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 13χρονης μένει στα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια και ο 30χρονος προσέγγισε το κορίτσι μέσω των κοινωνικών δικτυών. Ο 30χρονος κατάφερε να πείσει την ανήλικη να συναντηθούν και τότε τη βίασε.

Ο 30χρονος άνδρας επικοινωνούσε τακτικά με τη 13χρονη, όπου μετά από αρκετές ημέρες την έπεισε να συναντηθούν. Όταν συναντήθηκαν, ο 30χρονος τη βίασε, με το ανήλικο κορίτσι να μην αποκαλύπτει σε κανέναν το μαρτύριο που πέρασε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης εντόπισε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η 13χρονη με τον 30χρονο, πριν και μετά το βιασμό της.

Μέσα από αυτά έμαθε για τις αποτρόπαιες πράξεις του 30χρονου και ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης, που πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας για να καταγγείλει το γεγονός. Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ δόθηκε εντολή για προκαταρκτική έρευνα.

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τον 30χρονο άνδρα, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να τον εντοπίσει. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης ενδέχεται να έχει αλλάξει τόπο κατοικίας ή ακόμα και να έχει φύγει στην Αλβανία, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του.