Έτσι θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου για κάθε ζώδιο

ζώδια

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τις όψεις των πλανητών να ευνοούν τα ζώδια. Άλλωστε ο Απρίλιος προμηνύεται αρκετά θετικός και έρχεται έπειτα από ένα διάστημα με αναταραχές, κάτι το οποίο έχουμε όλοι πολλοί ανάγκη.

Πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες για κάθε ζώδιο;

Κριός
Ενώ είστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε μέχρι τώρα, νιώθετε πως το περιβάλλον σας δεν σας στηρίζει καθόλου. Είστε πολύ απογοητευμένες με ορισμένους συναδέλφους, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται τελικά στις προσδοκίες σας. Τώρα είναι η ώρα για ένα μικρό διάλειμμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να καταλάβετε ότι υπάρχει πολλή χαρά ακόμα και στις δικές σας σκέψεις.

Ταύρος
Είτε προετοιμάζεστε για μια νέα δουλειά, είτε κανονίζετε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το σχολείο του παιδιού σας, νιώθετε αόρατη. Δεν έχει σημασία το πόσο σκληρά προσπαθείτε, νιώθετε πως ό,τι κάνετε περνά απαρατήρητο. Αξίζετε τη χαλάρωση και την ευτυχία και οι συνάδελφοι, οι φίλοι και οι κοντινοί σας άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε είναι πολλοί.

Δίδυμοι
Τα σχέδια που κάνατε για τις επόμενες ημέρες ίσως ανατρέπονται. Η πτήση σας καθυστερεί, τα στοιχεία στο εισιτήριο δεν είναι σωστά ή το γυμναστήριο που σκοπεύατε να γραφτείτε έκλεισε. Σε γενικές γραμμές μια μικρή αναστάτωση την οποία ίσως και να περιμένατε επικρατεί. Η ικανότητά σαςν να μην χάνετε την ελπίδα και το χιούμορ σας, όμως, σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις αναποδιές με δυναμισμό και να δίνετε λύση σε όλα τα προβλήματα.

Καρκίνος
Περισσότερα βάρη πρόκειται να πέσουν στους ώμους σας είτε μιλάμε για τη δουλειά είτε για την προσωπική ζωή. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες η έμπνευση για νέα πράγματα σάς κατακλύζει και νιώθετε έτοιμες να κατακτήσετε κάθε στόχο σας. Εστιάστε στη μεγάλη εικόνα και αφήστε στην άκρη τα μικροπράγματα που προκύπτουν – δεν σας καθορίζουν αυτά.

Λέων
Οι σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο. Ήρθε η ώρα να πάρετε μια τελική και σοβαρή απόφαση και τώρα ξέρετε τι να κάνετε. Αν κάτι σας «ανεβάζει» και σας κάνει να νιώθετε καλά κρατήστε το, αν όχι ξεκαθαρίστε και αφήστε το να φύγει. Και αυτό μπορείτε να το εφαρμόσετε είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά.

Παρθένος
Οι ευθύνες ξεπηδούν η μία πίσω από την άλλη αυτή την εβδομάδα, που ακόμα και εσείς νιώθετε υπερβολικά πιεσμένες – σε σημείο να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Ευτυχώς, οι γύρω σας αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και σας συγχωρούν. Η στήριξη που σας δείχνουν είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μην την εκμεταλλευτείτε.

Ζυγός
Αν και η εβδομάδα ξεκινά με μια απογοήτευση στον επαγγελματικό ή οικονομικό τομέα, εσείς καταφέρνετε να σταθείτε ξανά στα πόδια σας. Πλέον, είστε σε θέση να επιστρέψετε σε πιο υγιεινές ρουτίνες και καταστάσεις που ευνοούν την ψυχική και σωματική σας ευεξία, ενώ νιώθετε πιο άνετα με συζητήσεις που αφορούν πιο προσωπικά θέλω σας. Ήρθε ο καιρός να πάψετε να κρύβετε ό,τι πραγματικά σας αρέσει.

Σκορπιός
Η βελτίωση μιας οικογενειακής σχέσης νιώθετε πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του τελευταίου χρόνου. Ωστόσο, μικρές αναταραχές σε αυτή τη σχέση σας οδηγούν στο να πιστέψετε πως η προσπάθειά σας ήταν μάταιη. Ναι, ίσως γίνονται κάποια πισωγυρίσματα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράψετε όσα έχετε μέχρι τώρα καταφέρει.

Τοξότης
Με δυσκολίες στην επικοινωνία ξεκινά η εβδομάδα σας. Ένα σημαντικό email που ποτέ δεν έφτασε στον παραλήπτη. Το πρόγραμμα του meeting που δεν τυπώθηκε ποτέ ή το μήνυμα της καλύτερης φίλης σας, το οποίο διαβάσατε και τελικά ξεχάσατε. Ό,τι κι αν είναι, εσείς παραμείνετε ψύχραιμες. Κάθε αγχώδεις και πιεστική κατάσταση περνά, να το θυμάστε.

Αιγόκερως
Η κοινωνική σας ζωή επιστρέφει, αλλά εσείς αγχώνεστε για το πόσα χρήματα ξοδεύετε για να καταφέρετε να ακολουθήσετε τα προγράμματα των φίλων σας. Τόσο πολύ που προτιμάτε να αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους. Σκεφτείτε ήρεμα και αξιολογήστε τις ανάγκες σας. Αξίζουν τα περισσότερα χρήματα τις εμπειρίες που μπορεί να χάσετε;

Υδροχόος
Η πίεση να κάνετε τα πάντα για όλους είναι μεγάλη. Σίγουρα, είστε πολύ ικανές και μπορείτε να τα καταφέρετε, αλλά σκεφτείτε και τη δική σας ψυχική υγεία. Είναι απαραίτητο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε το πώς νιώθετε και πού σας οδηγούν οι αποφάσεις σας. Να θυμάστε, πως και εσείς έχετε αξία.

Ιχθύς
Ένα μεγάλο δίλημμα σας βασανίζει και μπορεί το «όχι» που θα ακούσετε να σας δυσαρεστήσει, αλλά θα σας δείξει το μονοπάτι που αξίζει και πρέπει να πάρετε.

Αφήστε στην άκρη όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε και εστιάστε σε εκείνα που μπορείτε να καταφέρετε και θα βελτιώσουν τη ζωή σας.