Εθνική μπάσκετ: «Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε άδεια στον Παπαγιάννη»!

Παναθηναϊκός, Παπαγιάννη

Η Ελληνική Ομοσπονδία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο διεθνής σέντερ κλήθηκε κανονικά να συμμετάσχει στην αποστολή, αλλά δεν του έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός!

Παράλληλα στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η ΕΟΚ ενημερώνει και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στη 12άδα της «γαλανόλευκης».

Εκτός του Νικ Καλάθη, ο οποίος βρέθηκε στο Ηράκλειο, αλλά δεν αγωνίστηκε εναντίον της Λετονίας, τα «νέα» πρόσωπα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Λευτέρης Μποχωρίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ εκτός απρόοπτου, «παρών» θα είναι κι ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που δεν του επέτρεψε ν΄ αγωνιστεί με τους Λετονούς.

Στη λίστα που έδωσε η ΕΟΚ δεν υπάρχει το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη, παρότι ο διεθνής σέντερ κλήθηκε κανονικά.

Στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ αναφέρεται ότι «ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το “παρών”.

Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.»

Από την προετοιμασία της Εθνικής αποχώρησαν οι Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Μουράτος και Όμηρος Νετζήπογλου, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί της Κυριακής

(13/11) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων κι αμέσως μετά θ΄ ανακοινωθεί η τελική 12άδα που θα αναχωρήσει για το Βέλγιο.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι αθλητές, από τους ο Δημήτρης Ιτούδης θα επιλέξει τους «12» για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Βέλγους είναι οι:

Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Γκίκας,

Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωστής Γόντικας.