Εθνική Ελλάδος: Και τώρα… επίθεση με την Γεωργία!

Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική επιστρέφει με το ηθικό ανεβασμένο αλλά και με την… υποχρέωση να δείξει και τις επιθετικές της αρετές κόντρα στην Γεωργία.

Με την ισοπαλία από τον χθεσινό αγώνα στις βαλίτσες τους οι διεθνείς επιστρέφουν από την Ισπανία στην Θεσσαλονίκη για να προετοιμαστούν για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας, με την Γεωργία την ερχόμενη Τετάρτη.

Το κλίμα στην Εθνική είναι εξαιρετικό, το ηθικό στον… ουρανό αλλά την ίδια στιγμή οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο έχουν στο μυαλό τους ήδη το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Από το φιλικό ματς της Κυριακής, με την Ονδούρα και στη συνέχεια εκείνο με την Γεωργία οι παίκτες μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και παθιασμένοι όπως και χθες αλλά με μια μεγάλη αλλαγή…

Στον αγώνα της Τετάρτης οι ανάγκες είναι διαφορετικές από εκείνες του χθεσινού ματς. Κόντρα στην Γεωργία η Εθνική μας ομάδα, οφείλει να πάρει την νίκη για να «κεφαλαιοποιήσει» το καλό αποτέλεσμα στην Γρανάδα.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι εκείνη που θα καθορίσει τον ρυθμό και να κυνηγήσει το γκολ, αντίθετα και όσα έκανε κόντρα στην Ισπανία.

Το ζητούμενο είναι λοιπόν, στον αγώνα αυτό να δείξει και επιθετικές αρετές, πέρα από τα όσα έδειξε χθες… αμυντικά.

Στον χθεσινό αγώνα της η Γεωργία γνώρισε την ήττα 1-0 από τη Σουηδία, αγωνιζόμενη αρκετά αμυντικά προσπαθώντας από την πρώτη στιγμή να κλείσει τους διαδρόμους για τους Σουηδούς προς την εστία της.

Κάπως έτσι αναμένεται να αντιμετωπίσει και τον αγώνα της αυτόν με την Εθνική μας. Η Γεωργία στο μεσοδιάστημα υποδέχεται την Ισπανία την Κυριακή στο δεύτερό της ματς στη διοργάνωση.

Στον αγώνα αυτό οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να σχηματίσει μια ακόμη καλύτερη εικόνα από την Γεωργία για να είναι απόλυτα έτοιμη για τον αγώνα της στην Τούμπα την Τετάρτη.

Το παιχνίδι με την Ονδούρα, θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει σχήματα ο Φαν’τ Σχιπ αλλά και να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου

στην οποία εάν έρθει η νίκη τότε θα έχει γίνει μια ιδανική αρχή για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την πρόκριση στην τελική φάση.