Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για υπόθεση Δ.Λιγνάδη: «Θλιβερές οι εκφράσεις κατά ΣΕΗ & Σ.Μπιμπίλα»

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, εκφράζει τη συμπαράστασή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στον πρόεδρό του, Σπύρο Μπιμπίλα, μιλώντας για «αήθεις επιθέσεις» σε βάρος τους και κάνοντας μνεία στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε ανακοίνωσή της, η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών παρατηρεί ότι το «Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία Πολιτισμού που διαχρονικά στήριξε και στηρίζει τους ανθρώπους της Τέχνης και διεκδικεί πάντα το όραμα για το μέλλον».

«Εκφράσεις σαν αυτές που αναφέρονται στο απολογητικό υπόμνημα του Δ. Λιγνάδη τις καταδικάζουμε και τις θεωρούμε ανάξιες και θλιβερές. Τέτοιες πρακτικές έχουν απώτερο σκοπό να πλήξουν το κύρος των συνδικαλιστικών φορέων του Πολιτισμού εις βάρος των ανθρώπων τους και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με τη διαρκεί ανεργία» σημειώνεται.

«Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών στέκεται στο πλευρό του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών και του Προέδρου τους Σπύρο Μπιμπίλα, με την επώνυμη δημιουργική του πορεία» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, με αξιοπρέπεια και έμπνευση τους κοινούς μας αγώνες !!!».