Εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό ο Ανέστης Βλάχος

Ανέστης Βλάχος

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος δίνει τη δική του μάχη στον Ευαγγελισμό, όπου εισήχθη εσπευσμένα καθώς δεν μπορούσε να σιτιστεί. Οι γιατροί συνέστησαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείου και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι συμβαίνει με την κλονισμένη ήδη υγεία του.

Να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου πρόσφατα είχε περιπέτεια με δυο σοβαρά ισχαιμικά επεισόδια, τα οποία αντιμετώπισε με επιτυχία και μάλιστα επέστρεψε και στο θεατρικό σανίδι και στην παράσταση «Οίκος Ευγηρίας η ευτυχισμένη δύση».

Την είδηση για την εισαγωγή του Ανέστη Βλάχου στον Ευαγγελισμό γνωστοποίησε ο γιος του Ηρακλής από το facebook γράφοντας:

«Ο πατέρας μου Ανέστης κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτή την φορά ρόλο ζωής, βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα βγει νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και στα εγγόνια του.

Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες. ❤️Πατέρα απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είσαι».