ΕΡΤ: Τι… αλλάζει στην Αθλητική Κυριακή

Αθλητική Κυριακή

Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην εξουσία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν η καυτή πατάτα της ΕΡΤ.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ποτέ δεν έκρυψαν την πρόθεσή τους να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη δημόσια τηλεόραση γι’ αυτό και τα πρώτα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Μετά τις αποχωρήσεις δημοσιογράφων που είχαν συνδεθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση ακούγεται έντονα ότι θα μειωθεί ο αριθμός των καναλιών και το πρόγραμμα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό.

Ένα μείζον ερώτημα βέβαια είναι πώς θα γίνει ανταγωνιστική η ΕΡΤ όταν το Νο1 της πρόγραμμα, τα αθλητικά, δείχνουν να μην είναι στο πρώτο πλάνο της νέας κυβέρνησης, εξού και οι μειωμένες προτάσεις για τα δικαιώματα Superleague και Basket League.

Ένα δεύτερο ερώτημα που για την ώρα μένει αναπάντητο είναι τι θα γίνει με την Αθλητική Κυριακή.

Αυτή τη στιγμή επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει και όπως μαθαίνει το Dailymedia ακόμα και οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν έχουν ιδέα για το τι θα συμβεί.

Η λογική λέει, (επειδή ακριβώς οι διαδικασίες έγκρισης ενός νέου προγράμματος είναι χρονοβόρες στην ΕΡΤ) ότι θα δούμε την Αθλητική Κυριακή με την σύνθεση που τελείωσε την περυσινή σεζόν και μετά βλέπουμε. Άγνωσται αι βουλαί των κυρίων της κυβέρνησης