Έρχεται εβδομάδα για «γερά» νεύρα για αυτά τα τρία ζώδια

ζώδια

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι τόσο καλή για εσένα.

Κριός: Έρχεσαι αντιμέτωπη με θέματα που σε περίμεναν σπίτι

Αποκτάς μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θες το σπίτι σου να μοιάζει και ποιον θες να είναι γύρω σου. Δεν χρειάζεσαι να επιστρέψεις στις ρίζες σου αλλά να δεις πως μπορείς να εξελιχθείς από αυτές. Θυμήσου ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το από που ξεκίνησες αλλά πάντα θα είσαι δυνατότερη χάρη σε αυτό.

Η ανάπτυξη δεν σημαίνει ότι αλλάζεις τον εαυτό σου ολοκληρωτικά. Σημαίνει να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με ότι έχεις. Δώσε στον εαυτό σου ένα διάλειμμα και την αναγνώριση του πόσο καλά τα πας αλλά συνέχισε να παίρνεις αποφάσεις που αντικατοπτρίζουν τη ζωή που θέλεις να έχεις.

Λέων: Μπορεί να αποκλείσεις τον εαυτό σου από τον υπόλοιπο κόσμο

Ψάχνεις για μαγεία αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος μπορεί να μη μοιάζει λαμπερός ή δελεαστικός και να σε πιέζει να αποδράσεις από όλα και να βρεθείς σε ένα μέρος ακόμα πιο όμορφο.

Δεν υπάρχει λόγος να παλέψεις με το ένστικτό σου για να περάσεις χρόνο μόνη σου με τη φαντασία σου αλλά μπορεί να θέλεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στην ανάγκη για απόδραση και να είσαι παρούσα. Αν ξεγλιστρήσεις πολύ μακριά από τον αληθινό κόσμο, δεν θα είναι πιο εύκολο να επιστρέψεις. Κράτα το ένα πόδι στη γη πάντα στη γη έτσι ώστε να μην πετάξεις μακριά.

Τοξότης: Μπορεί να νιώσεις υπερβολικά συναισθηματικά δεμένη

Μπορεί να ψάχνεις κάτι που σε ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή είτε είναι ένα πρόσωπο, μια εργασία ή επιτυχία οποιοδήποτε είδους. Υπάρχει ένα κενό που προσπαθείς να γεμίσεις. Ωστόσο, όσο περισσότερο προσπαθείς να το γεμίσεις τόσο μεγαλύτερο μοιάζει να είναι. Θυμήσου ότι είσαι ολόκληρη ακριβώς όπως είσαι.

Νιώσε τη γη κάτω από τα πόδια σου, νιώσε τον αέρα γύρω σου και συγκεντρώσου στον χτύπο της καρδιάς σου. Δε λείπει τίποτα. Είναι πιθανό να δημιουργείς αυτό το κενό όσο περισσότερο ψάχνεις για αυτό;