Επίθεση με καυστικό υγρό – Κούγιας για 38χρονη: «Κάθε λέξη που λέει, επιβαρύνει τη θέση της»

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 36χρονος από την Κρήτη ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύντροφό του.

Ο δικηγόρος του Γ.Μ., Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως δεν υπάρχει πρόοδος της υγείας του θύματος της επίθεσης: «Δεν υπάρχει καμία πρόοδος για το μάτι. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα σου τύχει ποτέ».

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση της 38χρονης να μιλάει ελεύθερα μέσα από τις φυλακές στα κανάλια. «Άκουσα με δυσάρεστη έκπληξη τα όσα λέει η 38χρονη. Μου κάνει εντύπωση που ο συνάδελφός μου που χειρίζεται την υπόθεσή της δεν της το έχει απαγορέψει. Κάθε λέξη που λέει επιβαρύνει τη θέση της. Δοκιμάζει τη λογική και την αντοχή αυτών που θα την κρίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός των άλλων ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε και το νέο στοιχείο, το τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να υπήρχε στο ξενοδοχείο, μια γυναίκα με το όνομα «Στεφανία», η οποία αναζητείται, τονίζοντας δε πως η επίθεση έγινε την ώρα που ο 36χρονος κοιμόταν. «Από τα ευρήματα προκύπτει ότι το έριξε στον ύπνο του», κατέληξε.