Επίθεση Χαμενεΐ κατά Ισραήλ: «Η ήττα του Σιωνιστικού καθεστώτος στη Γάζα είναι γεγονός»

Χαμενεΐ: «Η πρόοδος και η είσοδος σε νοσοκομεία ή στα σπίτια των ανθρώπων δεν είναι νίκη, γιατί νίκη σημαίνει να νικήσεις την άλλη πλευρά»

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ισραήλ, υποστηρίζοντας ότι είναι “γεγονός” πως η χώρα έχει υποστεί μια “ήττα” στον πόλεμό της εναντίον της Χαμάς.

«Η ήττα του Σιωνιστικού καθεστώτος [Ισραήλ] στη Γάζα είναι γεγονός» είπε χαρακτηριστικά σε ομιλία του στο κέντρο αεροδιαστημικής του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στην πρωτεύουσα της Τεχεράνης, όπως επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr

«Η πρόοδος και η είσοδος σε νοσοκομεία ή στα σπίτια των ανθρώπων δεν είναι νίκη, γιατί νίκη σημαίνει να νικήσεις την άλλη πλευρά» είπε ο Χαμενεϊ.

Πρόσθεσε ότι το Ισραήλ «έχει αποτύχει μέχρι στιγμής» στην επίτευξη του διακηρυγμένου στόχου του να καταστρέψει τη Χαμάς «παρά τους μαζικούς βομβαρδισμούς» της Γάζας.

«Αυτή η ανικανότητα αντανακλά την ανικανότητα των Ηνωμένων Πολιτειών και των δυτικών χωρών» που υποστηρίζουν το Ισραήλ, υπογράμμισε.