Επίσκεψη για τον Μίχο στη φυλακή: Πουλάει την περιουσία του

Το πρώτο επισκεπτήριο θα δεχθεί την επόμενη εβδομάδα ο Ηλίας Μίχος μετά από 3,5 μήνες στη φυλακή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star δύο είναι τα άτομα που θα επισκεφθούν τον Ηλία Μίχο την επόμενη εβδομάδα: ΟΙ γονείς του θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2022, την ημέρα δηλαδή που μπήκε στη φυλακή.

Ο Ηλίας Μίχος έχει ζητήσει να του πάνε συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή. Επιπλέον, αρχίζει και πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία. Η αρχή γίνεται με το αυτοκίνητό του, για το οποίο έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να βγει για πώληση. Προσπαθεί να βρει χρήματα αλλά και να γλιτώσει από όπου μπορεί, όπως από το να κόψει το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως, ο Μίχος φαίνεται να επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα, με στόχο να μειώσει ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή. Ο Μίχος έχει κάνει προφορικά αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν έχει εισπράξει ένα ηχηρό «όχι».