Ένοχη σιωπή Τσίπρα – Τους ”κάρφωσε” ο ψευδομουφτής: ”Η πορεία διοργανώθηκε από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Mείζον πολιτικό ζήτημα έχει δημιουργηθεί με την χθεσινή πορεία μίσους που διοργάνωσε ο ψευδομουφτής Θράκης μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Η Κουμουνδούρου ακόμα δεν έχει διαγράψει τα στελέχη του και το βουλευτή που συμμετείχε στην πορεία, με τον Α. Τσίπρα, να βάζει την ”υπογραφή” του σε άλλο ένα εθνικό έγκλημα, μετά από αυτό της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Όπως ανέφερε πρώτο χθες το Πενταπόσταγμα, οι δρόμοι της Ξάνθης και η πλατεία της πόλης γέμισε με συνθήματα κατά του Ισραήλ και υπέρ της Παλαιστίνης. Ποιοι διοργάνωσαν όμως την συγκέντρωση;  Αυτή έγινε από τον ψευδομουφτή της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, μαζί με την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ, όπου φώναζαν «Ελευθερία στην Παλαιστίνη», «Κάτω με το Ισραήλ», «Κάτω τα χέρια σας από τη Γάζα».

Τι δουλειά είχε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την εκδήλωση μίσους του αχυράνθρωπου της Τουρκίας;

Ο Μετέ ”κάρφωσε” τον ΣΥΡΙΖΑ

Με νέα ανάρτηση, ο ψευδομουφτής Ξάνθης ισχυρίζεται ότι η συγκέντρωση στην Ξάνθη διοργανώθηκε από κοινού μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η ανακοίνωση του ψευδομουφτή:

«Η μειονότητα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία που διοργανώθηκε υπό την ηγεσία του Μουφτή Αχμέτ Μετέ και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χούσεϊν Ζέμπεκ. Ο δήμαρχος Mustafçova Rıdvan Deli Hüseyin, ο δήμαρχος Yassıköy Önder Mümin, ο πρώην αναπληρωτής Ahmet Haciosman, ο αναπληρωτής υποψήφιος Rodop Özgür Ferhat και εκπρόσωποι πολλών σημαντικών θεσμών και οργανισμών των μειονοτήτων μας συμμετείχαν. Καταδικάστηκε η επίθεση του ισραηλινού κράτους στο Παλαιστινιακό Τζαμί Αλ Άκσα και τη Γάζα, με πορεία και συνθήματα. Η πορεία τελείωσε με ευχαριστήρια ομιλία του Βουλευτή Χανσίν Ζέιμπεκ της Ξάνθης».