Έλον Μασκ: Ζήτησε συγγνώμη από ανάπηρο υπάλληλο της Twitter

Συγγνώμη από έναν πρώην υπάλληλο του twitter ζήτησε ο Ίλον Μασκ αφού πρώτα είχε προηγηθεί διαδικτυακός καυγάς και κρεσέντο προσβολών από τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της διάσημης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο εργαζόμενος Halli Thorleifsson – ο οποίος πάσχει από μυϊκή δυστροφία ρώτησε μέσω Twitter τον Μασκ αν είχε απολυθεί αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “ο επικεφαλής του τμήματος HR δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν είμαι μισθωτός ή όχι”.

Ο δισεκατομμυριούχος ρώτησε τον Thorleifsson τι δουλειά κάνει και στη συνέχεια ο πρώην υπάλληλος ενημέρωσε ότι έλαβε σε mail τη γνωστοποίηση της απόλυσής του.

“Η αλήθεια είναι πως αυτό ο τύπος δεν δούλευε πραγματικά, υποστήριζε ως δικαιολογία ότι είχε αναπηρία που τον εμπόδιζε να πληκτρολογεί και παρόλα αυτά ταυτόχρονα τουιτάρει καταιγιστικά. Δεν μπορώ να πω ότι έχω πολύ σεβασμό για αυτό”, έγραψε ο Μασκ σε ένα από τα tweet του και πρόσθεσε ότι “ήταν ο χειρότερος”.

Λίγο αργότερα, ο Μασκ επανήλθε “μετανιωμένος”: “Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Halli για την παρεξήγηση της κατάστασής του. Βασίστηκα σε πράγματα που μου είπαν ότι ήταν αναληθή ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, αληθινά, αλλά δεν είχαν νόημα.”

“Σκέφτεται να παραμείνει στο Twitter”, πρόσθεσε.