Ελλάδα – Ουγγαρία 7-10: Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο – 4η στο Ευρωπαϊκό για την Εθνική Νέων Πόλο

Ελλάδα – Ουγγαρία 7-10

Η Εθνική πόλο Νέων ανδρών έχασε από την Ουγγαρία 7-10 στον «μικρό» τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ποντγόοριτσα και ολοκλήρωσε με την τέταρτη θέση τις προσπάθειες της στη διοργάνωση, με τις Μαγυάρες να κατακτούν την τρίτη.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρουσιάστηκε και πάλι μαχητική και παθιασμένη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τρόπους για να αντιμετωπίσει τη σκληρή άμυνα των Μαγυάρων στο δεύτερο ημίχρονο και, έτσι, έμεινε εκτός βάθρου.

Οι διεθνείς τα πήγαν πολύ καλά μέχρι το ημίχρονο του αγώνα, το οποίο έληξε με 5-5, αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο κάποιες χαμένες επιθέσεις έδωσαν προβάδισμα στους Μαγυάρους με 8-6 και οι προσπάθειες των Ελλήνων παικτών στο υπόλοιπο του αγώνα δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση.

Η Εθνική είχε 2/6 π.π.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 3-1, 2-1

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντάνκα, Τατράι 1, Μόλναρ 1, Λάκατος, Σζαλάι 2, Πέτο, Μέσζαρος 1, Έκλερ, Κλαρ, Βιγκβάρι 2, Βίσμεκ 2, Βάργκα 1, Κόβατς

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης 1, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 1, Μπιτσάκος Ανδ., Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων, Ηλιόπουλος