Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Η ώρα του Μεγάλου Τελικού έφτασε!

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20:00, υποδέχεται τους 12 εντυπωσιακούς φιναλίστ που, μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό

Εκεί, θα ανεβάσουν στη σκηνή του σόου ένα τελευταίο act, με σκοπό να αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΤΣΙΓΓΟΣ
ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ_ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΤΣΑΜΑΔΟΣ
ΜΑΡΙΛΕΝΗ_ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ___ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά και ο Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο θα απολαύσουν τους 12 κορυφαίους του φετινού διαγωνισμού, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν live τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

Η ψηφοφορία, όπως πάντα, θα είναι ηλεκτρονική (http://www.antenna.gr/GGTvote) και θα ξεκινήσει με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού, ενώ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή.

BODY_CONTROL_CREW_2
CHRISTIAN_WEDOY___MELANIE_SIMIC_2
FIRST_BOLLYWOOD_DANCE_ACADEMY_GREECE_2
GENNADY_PAPIZH_2

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20.00, στον Μεγάλο Τελικό, θα αφεθούμε στη μαγεία και το ταλέντο των:

Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece,

Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Το Σάββατο 7 Μαΐου θα έχει εντυπωσιακά act, πολλή φαντασία, μεγάλη αγωνία, αλλά και έντονες συγκινήσεις. Το Σάββατο 7 Μαΐου θα έχει τον Τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στον ΑΝΤ1, στις 20:00.

Δείτε το τρέιλερ: