Ελένη Ράντου: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Αυτά είναι τα κανάλια που την διεκδικούν

Ελένη Ράντου

Όχι, ένα, αλλά δύο κανάλια «σφάζονται» για την Ελένη Ράντου, η οποία φέρεται πως ετοιμάζει την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. 

Την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά από 10 χρόνια, φέρεται ότι ετοιμάζει η Ελένη Ράντου, βάζοντας μια άνω τελεία στο θέατρο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήδη τη διεκδικούν δύο κανάλια, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου», η γνωστή ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Alpha.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το κανάλι του Αμαρουσίου τη θέλει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά «Λα φαμίλια» που βασίζεται σε ισπανικό format και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Η σειρά εστιάζει σε ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα και πάει σε σύμβουλο γάμου.

Όσον αφορά το κανάλι της Κάντζας τη διεκδικεί για την κωμωδία του Νίκου Μήτσα, δημιουργού της σειράς «Το σόι σου» που αφορά τρεις μητέρες και πώς μεγαλώνουν διαφορετικά τα παιδιά τους. Τη σκηνοθεσία της νέας σειράς υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος.