Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο Μπόρις Κλέιμαν – Ψευδή και αβάσιμα όσα μου καταλογίζουν

Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισραηλινός τερματοφύλακας οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του ανακριτή μεταξύ άλλων με την κατηγορία του βιασμού, μετά την καταγγελία 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο ότι την βίασε σε μπαρ του Κολωνακίου.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να απολογείται αργά το μεσημέρι, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του τερματοφύλακα ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».

Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

Κατέθεσαν Εσκοβάλ και Τιμπαλάκης

Πριν την έναρξη της απολογίας του κατηγορούμενου τερματοφύλακα, ως μάρτυρες κατέθεσαν στον ανακριτή ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ αλλά και οι φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης.

Και οι δυο φέρονται να ήταν με τον κατηγορούμενο στο μπαρ στο Κολωνάκι το βράδυ που συνέβη το περιστατικό.

Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν έλαβε χώρα, καμία πράξη βιασμού της ανήλικης μαθήτριας.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, χαρακτήρισε ψευδή και αβάσιμα όσα του καταλογίζουν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως πως οι Ελληνικές Αρχές θα φέρουν την αλήθεια στο φως.

Η ανάρτηση του Κλέιμαν

«Οι ισχυρισμοί που έχουν διατυπωθεί εις βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμοι. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις Ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο.

Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ, Μπόρις Κλέιμαν».

kleyman_instagram