Έκτακτο: Νεκρός ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

3η αναρτηση:20:20

Υπέκυψε στα τραύματά του τελικά ο δικηγόρος (και υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου του ΔΣΑ) μετά τους πυροβολισμόυς που δέχτηκε στο γραφείο του από 2 κουκουλοφόρους πριν περίπου μισή ωρα.

………………………………………………………………………………………………………………

2η ανάρτηση:19:55

Σύμφωνα με πληροφορίες του difernews.gr, ήταν λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης όταν άντρες της ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκαν να σπεύσουν στο δικηγορικό γραφείο του Μιχαήλ Ζαφειρόπουλου που βρίσκεται επί της οδού Ασκληπιού 154 στην Αθήνα.

Ανοίγοντας την πόρτα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα εντός άντρα. Το θύμα φέρεται να έχει βληθεί από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το θύμα είναι ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Τα αιτία της δολοφονίας δεν έχουν μέχρι στιγμής αποσαφηνιστεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας.

Πάντως από τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ., δράστες της επίθεσης φέρονται να είναι δύο άτομα τα οποία εισέβαλαν στο γραφείο του δικηγόρου φορώντας κουκούλα.

 

………………………………………………………………………………………………………………

1η ανάρτηση: 19:48

Δολοφονική επίθεση στον δικηγόρο Αθηνών στο γραφείο του Ασκληπιου 154 στα Εξαρχεια, σήμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οπλισμένοι άνδρες, εκτελώντας συμβόλαιο; πυροβόλησαν πολλές φορές τον άτυχο έγκριτο δικηγόρο Αθηνών Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είναι γιος του Νώντα Ζαφειρόπουλου τέως προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τέως υπουργού και βουλευτή Αθήνας και αδερφός του επί δυο τετραετίες Δημάρχου Χαλανδρίου