Εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού ανήλικου

Το κορίτσι στη συμπληρωματική κατάθεση αναγνώρισε τέσσερα νέα πρόσωπα, τα οποία πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη

Νέος κύκλος συλλήψεων ανοίγει στην υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τη 12χρονη από τον Κολωνό καθώς οι αρμόδιες δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη των συγκεκριμένων προσώπων άρχισε μετά την πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση, την τέταρτη κατά σειρά, που έδωσε το παιδί παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε μετά από «ραντεβού» που έκλεισε μαζί τους ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα, φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν συνομιλήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο, είχαν αρνηθεί ότι συναντήθηκαν.

Η 12χρονης, όμως, φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Η επόμενη κίνηση ήταν αναμενόμενη καθώς η ανακρίτρια , με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι νέοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Ήδη , έχουν πάρει το δρόμο της φυλακής συνολικά έξι άτομα μεταξύ των οποίων και ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος , η μητέρα της 12χρονης.