«Έξαλλος» ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δ.Βανδή – «Πάνω από το πτώμα μου θα παντρευτείς τον Μπισμπίκη!»

Ντέμης Νικολαΐδης με την Δ.Βανδή

Έξαλλος φέρεται είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης με την καινούργια σχέση της πρώην συζύγου του, Δέσποινας Βανδή.

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2003 έως το καλοκαίρι του 2021, όπου και η Δ.Βανδή «κούνησε» το μαντήλι για τα μάτια του Β.Μπισμπίκη.

Το νέο ζευγάρι δε χορταίνει να δίνει τροφή στα ΜΜΕ για το που είναι και τι κάνει!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης διαβάζοντας τα εξώφυλλα και βλέποντας τις προθέσεις της πρώην συζύγου του, ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει στο ζευγάρι να παντρευτεί.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου του πρώην ποδοσφαιριστή με την τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι αρκετά πρόσφατη και, επομένως, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παίρνει με κάθε αφορμή τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του και της ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να δεχθεί ενδεχόμενο γάμο με τον ηθοποιό.

«Πάνω από το πτώμα μου θα τον παντρευτείς» φέρεται να υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δέσποινα Βανδή.

Όσον αφορά την εμφάνιση του ζευγαριού στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, έκανε έξω φρενών τον Ντέμη Νικολαΐδη και αποτέλεσε μία από τις αφορμές για το τελευταίο τηλεφώνημα.