Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισαν Λοβέρδος, Χρηστίδης, Ανδρουλάκης, Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισαν Λοβέρδος, Χρηστίδης, Ανδρουλάκης, Παπανδρέου

Ανδρουλάκης: Ζητώ καθαρή εντολή για ανανέωση και ενότητα

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής έφτασε στο εκλογικό κέντρο, στο δημοτικό γυμναστήριο στις Πατέλες, στο Ηράκλειο της Κρήτης ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στη γενέτηρά του την Κρήτη και δήλωσε: «Καλώ τους Δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες να μας τιμήσουν σήμερα με τη συμμετοχή τους. Ζητώ να πάρουν την υποψηφιοτητά μου στα χέρια τους και να μου δώσουν καθαρή εντολή για ανανέωση και ενότητα»

Ο ίδιος κληθείς να σχολιάσει το μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο στην Κρήτη είπε πως είναι μεγάλη του τιμή ενώ αναφορά έκανε και στη Φώφη Γεννηματά και στην ενότητα ως παρακαταθήκη που άφησε.

Α. Λομβέρδος: Είναι ώρα να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά να πάει η Ελλάδα μας ψηλά

Λίγο πριν τις 08:30 το πρωί ο Ανδέας Λοβέρδος μετέβη στο εκλογικό κέντρο στο Πνευματικό Κέντρο της Μεταμόρφωσης και ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Σε δηλώσεις του είπε: «Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσουμε τη δημοκρατικής παράταξη μπροστά. Είναι ώρα να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά να πάει η Ελλάδα μας ψηλά»

Όπως είπε μάλιστα στόχος είναι να προσέλθει περισσότερος κόσμος στις κάλπες και να ξεπεραστούν οι 212.000 του 2017.

Παπανδρέου: Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος

Στο παλιό Δημαρχείο Ταύρου  ψήφισε στις 11:00 σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπανδρέου. «Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος»,  είπε μεταξυ άλλων στις δηλώσεις που παραχώρησε Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου.

Π.Χρηστίδης: Είναι μια καινούργια ημέρα για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής

Λίγο πριν τις 09:00 το πρωί ο Παύλος Χρηστίδης μετέβη με τη σύζυγό του και την κόρη του στο εκλογικό κέντρο στην οδό Λιοσίων 22.

«Είναι μια καινούργια ημέρα για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Είναι μία ημέρα στην οποία ο ήλιος λάμπει.

Μια ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά γιατί χωρίς αυτή δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα», είπε σε δηλώσεις του