Εκλογές 2023: Όπου φύγει… φύγει οι ετεροδημότες – Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ

Συνεχίζεται η μεγάλη φυγή από την πρωτεύουσα, καθώς πολλοί επέλεξαν να συνδυάσουν τις βουλευτικές εκλογές με τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η κίνηση εμφανίζεται μειωμένη συγκριτικά με την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά (και ας μην φτάνει ακόμη τα επίπεδα των εκλογών της 21ης Μαΐου). Έκτακτα δρομολόγια και στα ΚΤΕΛ Κηφισού για τους ετεροδημότες.

Συγκεκριμένα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (24/6) η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, όπου έχουν προστεθεί έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ετεροδημότες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού, με τους ετεροδημότες να έχουν ξεκινήσει να φεύγουν για τις εκλογικές περιφέρειές τους από την Τετάρτη.

Με ενισχυμένα δρομολόγια εξυπηρετούνται οι ετεροδημότες, οι οποίοι κατέφυγαν στη λύση του λεωφορείου εξαιτίας των υψηλών τιμών στα αεροπορικά εισιτήρια. Η πληρότητα Πέμπτη και Παρασκευή άγγιξε το 98%, ενώ σήμερα είναι περίπου στο 90%.