Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα παιδικά σας τραύματα; – Η νέα μόδα του TikTok που διχάζει

Το απόλυτο trend των τελευταίων μηνών έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες και, όπως είναι αναμενόμενο, ποικίλες αντιδράσεις.

Το τεστ σε φέρνει απέναντι με όλα τα αρνητικά συναισθήματα που βίωσε στην παιδική σου ηλικία και σε ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα.

Με ερωτήσεις που πολλές φορές ξαφνιάζουν, όπως: «Τι παιδικές αναμνήσεις έχεις;», «Σε τιμωρούσαν συχνά όταν ήσουν παιδί;» οι δημιουργοί του τεστ επιδιώκουν να εισχωρήσουν βαθιά στην ψυχή του.

Tο σύνολο των ερωτήσεων ανέρχεται στις 18 και για να λάβεις την απάντηση, πρέπει να καταχωρήσεις το mail σου. Ανάλογα με τις απαντήσεις σου, το τεστ καθορίζει τους παράγοντες που επηρεάζουν μέχρι σήμερα, αρνητικά την ψυχική σου υγεία. Οι κατηγορίες συμπεριλαμβάνουν τα τραύματα που προκύπτουν από την απόρριψη, την εγκατάλειψη, την προδοσία και την αδικία.

Επειδή όμως το τεστ δεν έχει επιστημονική βάση, και είναι γνωστό ότι τέτοια τραύματα θέλουν πολύ καιρό να βγουν στην επιφάνεια, και ακόμα περισσότερο να λυθούν, καλό θα είναι να μην το πάρετε και πολύ στα σοβαρά.