Εάν είσαι ένα από αυτά τα πέντε ζώδια ίσως καταλήξεις δισεκατομμυριούχος

ζώδια

Υπάρχουν ζώδια που έχουν έφεση να βγάζουν περισσότερα χρήματα από κάποια άλλα και συγκεντρώνουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν πλούσια. 

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο έχουν ένα κοινό, πέραν των πολλών χρημάτων τους: το ζώδιό τους. Δείτε, παρακάτω, τα πέντε ζώδια με τους περισσότερους εκπροσώπους στη σχετική λίστα του Forbes

Ζυγός: Ο Ζυγός έρχεται πρώτος και με διαφορά στη λίστα. Το ζώδιο της καλαισθησίας «ζυγίζει» πολύ τα χρήματά του, είναι συνετό στις κινήσεις του και κυρίως, υπολογίζει πολύ το κύρος που προσδίδουν σε κάποιον τα μηδενικά που έχει ο τραπεζικός του λογαριασμός.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 27

Ιχθείς: Ονειροβατούν, ζουν σε παράλληλο σύμπαν, σκοντάφτουν και δεν διστάζουν να ξανασηκωθούν αφού ξέρουν να ελίσσονται και κυρίως ρισκάρουν. Πώς να μη βγάλουν χρήματα;
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 22

Καρκίνος: Είναι πολύ διπλωμάτες και δεδομένου του ότι γενικά όσο ευαίσθητοι είναι άλλο τόσο αδίστακτους μπορείς να τους χαρακτηρίσεις, προφανώς και έχουν κέρδος από αυτό. Συν του ότι σε μεγάλο βαθμό δρουν υπογείως και σχετικά ύπουλα, οπότε προλαβαίνουν τις κακοτοπιές και «μυρίζονται» αντίστοιχες συμπεριφορές.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 20

Ταύρος: Έχουν αδυναμία στις ανέσεις που μπορεί να τους προσφέρει το χρήμα. Ως γνήσιοι καλοπερασάκιες εννοείται πως κυνηγούν τα χρήματα μέχρι να τα κατακτήσουν.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 20

Λέων: Το λιοντάρι θέλει να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Τη δύναμη για να το καταφέρει, εν έτει 2020, κυρίως το χρήμα μπορεί να του προσφέρει.
Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 20

Θυμίζουμε ότι και ο ωροσκόπος σου να βρίσκεται σε έναν από τους παρακάτω αστερισμούς, είναι σίγουρα ένα ενθαρρυντικό σημάδι.