Ε.Μασκ: «Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει ολοσχερώς ΗΠΑ – Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά»

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla, Έλον Μασκ, στο άκουσμα της είδησης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για ασκήσεις πυρηνικού βομβαρδισμού, τόνισε πως

«η Ρωσία έχει την ικανότητα να καταστρέψει ολοσχερώς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά και το αντίστροφο».

Ανάρτησε μάλιστα και σχετικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στο οποίο έγραφε ανατριχιαστικές αλήθειες, αφήνοντας μάλιστα σαφέστατες αιχμές για την ψυχική κατάσταση των ηγετών των δυο υπερδυνάμεων:

«Είμαστε σίγουροι ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα ξεκινούσε πυρηνικό πόλεμο;

Το πρόβλημα με αυτή τη λογική είναι ότι αν είχαμε να κάνουμε με λογικούς ανθρώπους, δεν θα είχαμε πόλεμο εξαρχής!

Η Ρωσία έχει την ικανότητα να καταστρέψει ολοσχερώς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά και το αντίστροφο.

Ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν το γνωρίζει αυτό.

Φυσικά, θα ήταν τρέλα για κάποιον να τα χρησιμοποιήσει (τα πυρηνικά), αλλά είναι επίσης τρέλα να βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση.

Θα ήταν υπέροχο αν κάποια μέρα η ανθρωπότητα σταματούσε να στρέφει πυρηνικά στον εαυτό της που θα κατέστρεφαν σχεδόν όλη τη ζωή στη Γη.

Σε κάθε έτος, υπάρχει πιθανότητα πάνω από το μηδέν να γίνει χρήση πυρηνικών. Βρισκόμαστε πλέον στον υψηλότερο κίνδυνο των τελευταίων 60 ετών».