Δυστύχημα στην Ρουμανία: Συγκλονίζει επιβάτιδα του λεωφορείου

Μιλώντας στο MEGA, η επιβάτιδα αναφέρει ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία, και περιγράφει τις δραματικές πρώτες στιγμές που έζησε όταν έγινε το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν 53χρονο από την Λάρισα.

Η ίδια βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, και πλακωμένη από την οροφή του λεωφορείου.

«Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν».

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

Όλα όσα ξέρουμε για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος στην Ρουμανία

Η κ. Θερσίτη επιβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχει πει ότι μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχε άλλος οδηγός, και μετά ανέλαβε το ταξίδι μόνος του αυτός που τους έφτασε στο Βουκουρέστι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι απαγορευτικό στην οδήγηση, καθώς ειδικοί αναφέρουν πως η όραση «θολώνει» και τα αντανακλαστικά επιβραδύνονται.

Σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει το λεωφορείο να πέφτει πάνω στη μεταλλική μπάρα υψομέτρησης και να συνθλίβεται.

«Ζητάω συγγνώμη, δεν το προέβλεψα»

Ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες στην Ρουμανία για την εκδρομή που είχαν κλείσει μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, ζητά συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν και το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του στο OPEN, ακολούθησε την ένδειξη του GPS και γι αυτό τελευταία στιγμή άλλαξε και λωρίδα για να ακολουθήσει το δρόμο για το τούνελ.

Δεν προέβλεψε πως θα γινόταν ότι έγινε, καθώς είχαν περάσει από πολλά τούνελ στο ταξίδι και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.