Δολοφονήθηκε άγρια διάσημη influencer έξω από το σπίτι της

Η δημοφιλής Βραζιλιάνα beauty influencer Νούμπια Κριστίνα Μπράγκα βρέθηκε δολοφονημένη έξω από το σπίτι της στις 14 Οκτωβρίου

Η Μπράγκα δέχθηκε σφαίρες από ενόπλους μοτοσικλετιστές στη γειτονιά Σάντα Μαρία, στο Αρακαζού, το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου. Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Μπράγκα είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι από το κομμωτήριο, κάτι το οποίο είχε ανεβάσει σε story στο Instagram.

Λίγο μετά την άφιξή της, δύο άνδρες με μοτοσικλέτες εισήλθαν στον ιδιωτικό της χώρο από την μπροστινή εξώπορτα, που ήταν ανοιχτή, σύμφωνα με τις αναφορές. Μόλις εντόπισαν τη σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας την πολλές φορές, προτού διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι Αρχές έφτασαν αργότερα στο σπίτι, στις 9 το βράδυ, και βρήκαν την Μπράγκα να κείτεται νεκρή σε μια λίμνη από αίμα.

Η ταυτότητα και τα κίνητρα των δολοφόνων παραμένουν άγνωστα, ωστόσο η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες.

Ποια ήταν η Βραζιλιάνα influencer

H Μπράγκα, η οποία είχε περίπου 60.000 ακολούθους στο Instagram, ανέβαζε τακτικά περιεχόμενο σχετικό με τα ταξίδια, την ομορφιά και τη μόδα, και μάλιστα είχε το δικό της κατάστημα ρούχων.

Παρά τις φιλοδοξίες της στα social media, η Βραζιλιάνα καλλονή ασχολούνταν με τον εθελοντισμό και βοηθούσε στη διοργάνωση πάρτι για την Ημέρα του Παιδιού, αλλά και τα Χριστούγεννα.

«Η Νούμπια έκανε εθελοντική εργασία και βοηθούσε τους πάντες» είπε η θεία της, Κλαούντια Μενέζες. «Άφησε πίσω της μια κληρονομιά», συμπλήρωσε.

Η Μπράγκα μνημονεύεται από φίλους και θαυμαστές της ως ειλικρινής, χαρούμενη και ανεξάρτητη, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στη Βραζιλία, ενώ οι θαυμαστές της συρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να θρηνήσουν το θάνατό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια influencer δολοφονείται κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Τον περασμένο μήνα, η δημοφιλής 21χρονη Μεξικανή TikToker, Κάρλα Παρντίνι, δολοφονήθηκε κοντά στο σπίτι της ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα, αργά το βράδυ.