Δημοσκόπηση – χαστούκι για ΣΥΡΙΖΑ: Σαρώνει ο Πατούλης – Συντριβή για τη Δούρου

Αποτυχημένη τη δράση της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής θεωρούν σχεδόν οι μισοί πολίτες (48%) ενώ το ίδιο σχεδόν ποσοστό (43%) επιλέγει τον κ. Πατούλη για την Περιφέρεια, σε νέα δημοσκόπηση της Alco για τη «Δημοκρατία».

Η νυν Περιφερειάρχης φαίνεται ότι δεν μπορεί προφανώς να ξεπεράσει τις συνέπειες την ανεπαρκούς διαχείρισής της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 100 και πλέον θανάτους, καθώς στην δημοσκόπηση και στο ερώτημα αν οι πολίτες πιστεύουν ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου ή άλλος υποψήφιος, το 67% υποστηρίζει ότι πρέπει να εκλεγεί άλλος.

Μόλις το 17% πιστεύει ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου.

Αναλυτικά, στη δημοσκόπηση της Alco που διενεργήθηκε από τις 13 έως τις 18 Φεβρουαρίου και στο ερώτημα αν είχαμε εκλογές αυτήν την Κυριακή ποιον θα ψηφίζατε ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει 34%, η κυρία Δούρου 20%, ο κ. Σγουρός 15%, ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής 8%, ο κ. Πρωτούλης του ΚΚΕ 5,5%, ενώ ένα ποσοστό 17,5% δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Ο κ. Πατούλης προηγείται και στην παράσταση νίκης, μια και το 32% υποστηρίζει ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης, έναντι 13% της Δούρου και μόλις 5% του Σγουρού.

Αποτυχημένη θεωρούν οι πολίτες και την παρουσία της κυρίας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς στο ερώτημα αν η Περιφέρεια Αττικής έχει κάνει τα τελευταία χρόνια περισσότερα, λιγότερα ή όσα περιμένατε οι πολίτες απαντούν:

Λιγότερα 70%, όσα περίμεναν μόλις 17%, περισσότερα ένα 5%, ενώ το 8% δεν ξέρει ή δεν απαντά. Τέλος, στο ερώτημα αν είστε ικανοποιημένοι από τη δράση της κυρίας Δούρου ως περιφερειάρχου, το 48% απαντά «καθόλου».