Δικηγόρος κατηγορούμενου για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον: «Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά»

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον μίλησε το πρωί της Τρίτης (27/12) ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορούμενων. «Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά» είπε συγκλονισμένος ο Εμμανουήλ Διαμαντάρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος τόνισε πως εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο που δεν έχει συλληφθεί καθώς έλειπε στο εξωτερικό και παρήλθε το αυτοφόρω. Όπως δε δήλωσε ο πελάτης του υποστηρίζει πως δεν συμμετείχε στον βιασμό αλλά ότι καθόταν στον καναπέ και έβλεπε τα όσα συνέβαιναν.

«Είναι άρρωστο πολύ» είπε ο Εμμανουήλ Διαμαντάρας και υποστήριξε πως δεν υπήρχε προσυνεννόηση των παιδιών που κατηγορούνται.

Ο δικηγόρος επεσήμανε πως το θύμα ήταν φίλος με τα παιδιά και συμμαθητής τους εδώ και χρόνια ενώ έκανε λόγο για ένα είδος εξευτελισμού του πιο αδύναμου παιδιού με αρρωστημένο και άσχημο τρόπο.

«Ξεκίνησε ως άγριο αστείο» είπε ο δικηγόρος τους ενός από τους κατηγορούμενους και υποστήριξε πως μεταξύ του θύματος και των κατηγορούμενων υπήρχαν οπαδικές διαφορές.