Διήμερη επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στην Θεσσαλονίκη

Αύριο, στις 11.30, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και στις 18.30 στην πανηγυρική εκδήλωση που θα γίνει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της επετείου απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Για τις 10.45 είναι προγραμματισμένη συνάντησή του με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχιακό μέγαρο.

Στις 18.30, ο κ. Αναστασιάδης θα μιλήσει σε εκδήλωση που οργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με θέμα τη συμμετοχή της Κύπρου στους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Στην εκδήλωση που θα γίνει στο ΑΠΘ θα παραστεί και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αύριο, στις 11.30, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και στις 18.30 στην πανηγυρική εκδήλωση που θα γίνει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της επετείου απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.