Διεκόπη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης λόγω επεισοδίων – Αθλητές ζητούν την παραίτηση του Κ. Θάνου

πρωτάθλημα Πάλης

Απίστευτο γογνός συνέβη στο Κιλκίς όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη,

αφού αθλητές εμπόδισαν τη διεξαγωγή του διαμαρτυρόμενοι κατά της Ομοσπονδίας, την ίδια ώρα που ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αμιράν Καρντάνοφ, δέχθηκε επίθεση.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και φάνηκε από το Σάββατο, όταν αθλητές της πάλης, όπως ο Γιώργος Πιλίδης αλλά και μέλη του ΠΑΟΚ, της Ευκαρπίας και άλλων σωματείων, δεν επέτρεψαν να γίνουν οι αγώνες διαμαρτυρόμενοι κατά της Ομοσπονδίας.

Αυτό που ζητάνε είναι η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου και η απομάκρυνση του πρώην Ολυμπιονίκη και προέδρου, νυν συμβούλου της Ομοσπονδίας, Κώστα Θάνου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όμως, αφού, αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αμιράν Καρντάνοφ, γρονθοκοπήθηκε από γνωστό προπονητή και δέχθηκε επίθεση και από άλλους που ήταν στο χώρο.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει όσα έγιναν.

Τα περισσότερα σωματεία και τους αθλητές να μην εμφανίζονται τελικά, έπειτα από όλα αυτά, για τους αγώνες, με συνέπεια το πανελλήνιο πρωτάθλημα να μην διεξαχθεί ούτε σήμερα Κυριακή (22/5).