Διαζύγιο για Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Λένα Δροσάκη

Διαζύγιο παίρνουν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες.

Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής.

Η πρώτη αντίδραση της Λένας Δροσάκη

Στην ίδια εκπομπή, η Λένα Δροσάκη προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση του διαζυγίου.

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε.

«Λυτρωτική» περιέγραψε η Έλενα Χριστοπούλου την απόφαση του χωρισμού τους, για τη Λένα Δροσάκη, με την οποία τη συνδέουν φιλικοί δεσμοί.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, πως το πρώην πλέον ζευγάρι θα συνεχίσει να παίζει μαζί στο θέατρο, σε παράσταση με πρωταγωνιστές τους δυο τους.

Στο πλευρό της Δροσάκη ο Μπουρδούμης στη δίκη Φιλιππίδη ενώ ήταν σε διάσταση
Καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης της Λένας Δροσάκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στάθηκε στο πλευρό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινό μας» το ζευγάρι ήταν σε διάσταση ήδη, κατά την περίοδο που εξελισσόταν η δίκη εις βάρος Φιλιππίδη για σεξουαλική κακοποίηση, μεταξύ άλλων και της ηθοποιού.

Η σχέση τους αναπτύχθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στα τέλη του 2018 έγιναν ζευγάρι, ενώ έγινε γνωστό πως είναι μαζί το 2019. Παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους.