Διαιτητές Super League1: Στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ο Γάλλος elite Λετειέ, στο Άρης-Παναθηναϊκός ο Ούγγρος Μπόγκναρ

Από το… πάνω ράφι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με την ΚΕΔ να στέλνει τον Γάλλο elite Φρανσουά Λετεσιέ.

Ο γνώριμος Μπόγκναρ στο Άρης-Παναθηναϊκός, Σιδηρόπουλος στο Βόλος-ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν elite διαιτητής από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Super League.

Ο λόγος για τον 33χρονο Φρανσουά Λετεσιέ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ την Κυριακή σφύριξε το Παρί Σ.Ζ.-Λιόν 0-1. Τη φετινή σεζόν διηύθυνε τρεις αγώνες στους ομίλους του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραμονί, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Πιέρ Ζελουστέ με τον Κωσταρά.

Στο Άρης-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο γνώριμος Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Τον Γενάρη είχε βρεθεί στο ΠΑΟΚ-Άρης 1-0 και τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Άρης-Ολυμπιακός 2-1.

Επίσης πέρυσι σφύριξε το Λαμία-Βέροια 1-1 (18/6/22) στα μπαράζ παραμονής, το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 (20/3/22) και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 (5/12/21), ενώ πρόπερσι στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (20/12/20).

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

Το Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ.Μωυσιάδη.