Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιακή με total white στη συναυλία “Όλοι μαζί μπορούμε”

Βανδή

Τέχνη, φιλανθρωπία και συναίσθημα ενώθηκαν χθες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε, την οποία παρακολουθούθησαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Η συναυλία, στην οποία συμμετείχαν 15 ερμηνευτές, ήταν αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Η βραδιά ωστόσο ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη λόγω του θανάτου του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος τιμήθηκε από τους καλλιτέχνες.

Εντυπωσιακή παρουσία στη σκηνή ήταν η Δέσποινα Βανδή η οποία επέλεξε ένα total white λουκ. Το σύνολό της περιελάμβανε μια ψηλόμεση παντελόνα, ένα διχτυωτό τοπ κεντημένο με παγιέτες κι ένα λευκό μεσάτο σακάκι.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μακιγιάζ στους τόνους του μπεζ και χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά.

@desp1navandi

“Σας ευχαριστούμε παρά πολύ που γεμίσατε σήμερα το βράδυ το Καλλιμάρμαρο συμβάλλοντας όλοι μαζί στο μεγάλο σκοπό του Όλοι Μαζί Μπορούμε!

Τιμή μου και χαρά μου που συμμετείχα κι εγώ στη μεγάλη αυτή συναυλία που έγινε προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη Χρήστου Νικολοπούλου που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια,

σπουδαία και μοναδικά τραγούδια και μας βοηθάει να εκφράσουμε μέσα από τις υπέροχες μουσικές συνθέσεις του τα συναισθήματα μας!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη σχετική ανάρτησή της στο Instagram.