Δείτε τα τρία ζώδια που θα περάσουν ένα Σαββατοκύριακο «ζάχαρη»

ζώδια

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού βρίσκεται προ των πυλών. Μαζί του φέρνει αισιοδοξία και ανεμελιά και ίσως μικρές παρεξηγήσεις. Πώς θα κυλήσουν, όμως, οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου;

Οι όψεις των πλανητών εντείνουν τη διαίσθησή μας, τον αισθησιασμό και την εξωστρέφεια. Η Αφροδίτη από το Σάββατο θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα ευνοεί τις στιγμές ζεστασιάς και αγάπης.

Ωστόσο, πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά σε αυτόν τον τομέα.

Επιπλέον, μικροεντάσεις και εριστικές συμπεριφορές ευνοούνται, γι΄αυτό έχετε τον νου σας σε παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες.

Ποια ζώδια, όμως, θα έχουν ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο;

Καρκίνος

Ατρόμητες και γεμάτες ενέργεια τις επόμενες ημέρες θα κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και το ενδεχόμενο ερωτικού ενδιαφέροντος.

Βέβαια, παρά τη δημοφιλία που γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό είναι σημαντικό να μην «φορτώνετε» τον οργανισμό, αλλά και το πρόγραμμά σας με πολλές υποχρεώσεις.

Προσπαθήστε να μην συμφωνήσετε σε πράγματα που ξέρετε πως δεν θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας. Έχετε την επικοινωνιακή ικανότητα να μιλήσετε ξεκάθαρα στους άλλους και εκείνοι να σας κατανοήσουν.

Παρθένος

Προσεγγίζετε τα πάντα με μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Τίποτα δεν πτοεί το πώς νιώθετε και σας ευχαριστεί το γεγονός πως οι άλλοι στρέφονται σε εσάς για συμβουλές και καθοδήγηση.

Σκέφτεστε με καθαρό μυαλό και επικεντρώνεστε σε σημαντικές αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν. Εστιάστε στα προσωπικά σας θέματα και μοιραστείτε τα σχέδιά σας μόνο με εκείνους που εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Την ικανότητά σας να επιλύετε πρακτικά ζητήματα επικαλείστε αυτές τις ημέρες και τα καταφέρνετε πολύ καλά. Δίνετε την ευκαιρία στο ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει και πιθανότατα αυτό να σας επιφέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Στέκεστε δίπλα στους ανθρώπους που μετρούν περισσότερο για εσάς, ενώ κάνετε εύκολα και νέους φίλους. Η χαλαρή σας διάθεση προσελκύει περισσότερο κόσμο και ευκαιρίες.